Právě je sob 18. srp 2018 5:50:51
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[VIDEO] XMBC na AS-202TE

Informace o AS-202TE

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod Martin » sob 08. bře 2014 10:23:05

Díky moc, bohužel však ani s arialem a Ubuntem se znaky nezobrazují 100% korektně.
Snad tedy v další verzi XMBC bude již vyřešeno.
Martin
 

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod joazif » sob 08. bře 2014 16:18:23

Tak to je zajimave ze to nejde. Me treba arial.tff nejde ale jak psal Lukas tak ten Ubuntu-R.tff jde.
joazif
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. bře 2014 0:07:14

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod 1kdesign » pát 14. bře 2014 14:14:51

Takze zmena fontu u me taky nepomohla. Problem je v tom, ze vetsina titulku je kodovana ve windows-1250 ale austor podle me i pri nastaveni xmbc na jazyk cestina a stredoevropske jazyky windows pouziva UTF-8. Kdyz si manualne titulky ulozite do pocitace, preulozite do UTF-8 tak potom (alespon me) jdou vsechny znaky ok. Ale co s tim a jak se toho zbavit teda opravdu netusim :( Hlavne pri live stazeni titulku napr. z titulky.com nemate sanci ty titulky nejak prekonvertovat to utf-8 :(
1kdesign
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 14. bře 2014 13:42:06

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod Tomáš » ned 13. dub 2014 22:34:38

mám stejný problém zkoušel jsem nahradit fonty ale nepomohlo to, mám verzi 0.2.3.r10 a stejně je jazyková sada pořád špatná :/
Tomáš
 

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod joazif » pon 14. dub 2014 11:13:25

tak jsem to testoval na 0.12.3.r10 a funguje to, ale je to takove jak jen to nazvat "klikaci" :)
v tomto releasu bylo pridano : Central Europe (ISO/Windows)

tedy kdyz mate titulky v CP1250 tak je potreba XBMC prepnout do : Central Europe Windows
ale kdyz je mate v UTF-8 tak je zase potreba to prepnout na : Vychozi

ja to mam tak 50/50 tak jen stale prepinam ....

Ale hlavne, ze uz to alespon nejak funguje :)

joazif
Naposledy upravil joazif dne pát 16. kvě 2014 19:59:48, celkově upraveno 1
joazif
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. bře 2014 0:07:14

sledovanitv.cz v XMBC

Příspěvekod vohralik.t » ned 11. kvě 2014 14:15:24

Zdravím mám problém s tímto doplňkem v XBMC https://sledovanitv.cz/account/xbmc bohužel po instalaci při spuštění jakéhokoliv programu se obraz hrozně seká... když jsem zkoušel nainstalovat na xbmc 13 na počítači tak vše jede tak jak má... někdo nějaká rada ? díky :)
vohralik.t
 

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod joazif » pát 16. kvě 2014 19:57:31

taky mam v NASu sledovani tv a taky se to trha. Podle me to jeste nemaji odladene. A jak i pisou tak se jedna o experimentalni funkci :)))
joazif
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. bře 2014 0:07:14

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod Michal P » úte 02. zář 2014 8:17:38

Dobry den, mam tiez problem so zobrazovanim "čšž" atď. Dufal som, ze najnovsim upgradom XBMC na 12.3.r15 sa vyriesi problem ale nestalo sa tak. Som uz docela nestastny z toho. Skusal som tu spomynane rady az na tie kde sa font prepisuje, lebo sa neviem dostat do root foldru. Skusal som prepinat nastavenie oblasti a tituliek podla toho ci ide o CP-1250 to UTF-8 ale nepomohlo. Skoda ze diskusia sa zastavila. Vie mi niekto prosim pomoct :?: :?
Michal P
 

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod Brona » sob 06. zář 2014 9:14:05

Další mnou ozkoušený způsob je změnit kódování souborů s titulky na UFT8. (v PSPad nebo obdobném programu).

dále pokud jsou titulky zakomponované přímo v MKV souboru, frčí mi to taky...
Brona
 

Re: [VIDEO] XMBC na AS-202TE

Příspěvekod pochvochtej » stř 01. říj 2014 11:25:48

Michal P píše:Dobry den, mam tiez problem so zobrazovanim "čšž" atď. Dufal som, ze najnovsim upgradom XBMC na 12.3.r15 sa vyriesi problem ale nestalo sa tak. Som uz docela nestastny z toho. Skusal som tu spomynane rady az na tie kde sa font prepisuje, lebo sa neviem dostat do root foldru. Skusal som prepinat nastavenie oblasti a tituliek podla toho ci ide o CP-1250 to UTF-8 ale nepomohlo. Skoda ze diskusia sa zastavila. Vie mi niekto prosim pomoct :?: :?


Nějak to rozepiš co ti nejde na titulcích, znaky s diakritikou mi dělají problém taky, ale vždy stačí změnit kódování jak už je popsáno výše a vše funguje. Nefunguje to jedině tehdy, když video se špatnými titulky neukončíš, tak se změna kódování neprojeví. Video se musí ukončit. Mi spíš vadí ořezávání obrazu i když je video 16:9 tak se mi stává, že mám na 16:9 TV nahoře a dole pruhy, když to ale na TV pustím přes DLNA tak to jde nastavit na celý obraz.
pochvochtej
 

PředchozíDalší

Zpět na AS-202TE

  • Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
    Můžete odpovídat v tomto fóru
    Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
  • Kdo je online

    Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron